Satellite tracking of Emperor penguin fledglings

As seabirds emperor penguins spent a large proportion of their lives at sea. For food they depend entirely on marine resources. Young penguins rarely return to their natal colonies after their first year. Satellite tracking will give us insights into where foraging areas may be that are important for these birds. This tracking work is part of a multi-species study funded by the Integrated Marine Observation System (IMOS).

Données et ressources

Informations supplémentaires

Étendue temporelle2010-12-15 – 2011-05-03
Date (publication)2012-08-10
StatutonGoing
Fréquence de mise à jourasNeeded
Langue des métadonnéesen
LicenceThis metadata record is publicly available.
Métadonnées sourcesISO 19115 XML
Dernière mise à jour2026-11-05
Créé2026-11-05
APIpackage_show